Linnengoed naar Wens

linnengoedmetkant.jpg

Linnen & Lavendel maakt al jarenlang prachtig linnengoed in Frans brocante stijl van prachtig wit 100% katoenen graslinnen, afgewerkt met antiek broderiekant of geborduurd met schitterende nostalgische monogrammen.

 Vol trots presenteren wij nu ons nieuw en uniek concept in bedlinnen, nl.
"Linnengoed naar Wens”.

Vanaf heden kunt u geheel naar eigen wens uw linnengoed samenstellen en daarbij kiezen uit een fantastisch aanbod van antiek kant en sierlijke monogrammen.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen of u alleen een kussensloop, of ook een rolsloop of laken wilt bestellen en of u alles van één kantsoort wilt aanschaffen of juist verschillende kantsoorten met elkaar wil combineren om zo een brocante uitstraling te verkrijgen.

 Houdt u niet zo van kant? Geen nood. U kunt er ook voor kiezen om het linnengoed te laten verfraaien met een geborduurd monogram naar keuze, in wit of kleur.

U kunt kiezen uit verschillende modellen en afmetingen kussenslopen, rolslopen en lakens.

Al ons linnengoed wordt van de beste kwaliteit wit katoenen “graslinnen” gemaakt, een ouderwetse benaming voor een knisperende lakenkatoen wat gebruikt werd in oma's tijd (begin 1900 tot ca. 1950). 
Voor het kant gebruiken wij prachtig antiek maar ongebruikt katoenen broderie.
Dit kant wordt echter niet langer gemaakt, dus OP=OP.

Voor wie echter helemaal niet van "frutsels" houdt, is ons linnengoed nu ook verkrijgbaar in standaard uitvoering, dus zonder kant, monogram of borduursel, maar wel gemaakt van hetzelfde hagelwitte "graslinnen" en in sommige gevallen afgewerkt met een heel subtiel sierstiksel.

Nieuwsgierig? Kijk snel op de volgende pagina`s en trakteer uzelf op een unieke linnenset!

De levertijd bedraagt ca. 1 à 2 weken na ontvangst van de betaling.

TIP: Lees eerst even de Bestelhulp voor u gaat bestellen!

 

© 2010 - 2024 Linnen & Lavendel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel